Welkom bij La Peyratte
 
 
Omgeving

Vernoux Vernoux
Het dorp Vernoux is op 2 km. afstand makkelijk lopende of per auto te bereiken. In het dorp zijn bakkers, een slager en een grote supermarkt. Ook zijn er verschillende restaurants, waar je uitstekend kunt eten. Beginpunt van het "Parc Regional des Monts d'Ardeche", geclassificeerd als "Station Verte". Bezoek de grote kerk (de hoogste klokketoren in de Ardeche). Specifieke streekproducten die hier te koop zijn: jam, siropen, kaas en frambozen. Op enige afstand van de D 231 kunt u de ruines van het Chateau de la Tourette verkennen.

Verder is er een plan d'eau met strandje, restaurant en waterfietsenverhuur, picnick bij het Lac aux Ramiers, overdekt zwembad.
Markt: iedere donderdag (in de zomer een rommelmarkt op de zondagen)

De (veelal nederlandse) toeristen bevinden zich hier op een grote camping, in de Intermarché (grote supermarkt of op het terrasje op het dorpsplein. Op het plein is ook een boekwinkel waar vele nederlandse kranten en tijdschriften te koop zijn. Eten kunt u in pizzeria "Le Grillon" (ook andere gerechten), restaurant "L'Archou" en restaurant "Le Relais des Arts".
Lees meer over Vernoux op Inforoute-Vernoux.
Vorige Volgende