Welkom bij La Peyratte
 
 
Indeling
Toegangsweg De toegang tot het huis is aan de westzijde. Hier komt u via een stenen pad op het terras waar een kleine voordeur is. Hierachter bevindt zich de woonkamer (oude keuken) met een grote open haard. Hiernaast bevindt zich de grote leefkeuken met dubbele openslaande deuren naar het overdekte deel van het terras. Dit is een bijzondere ruimte door de hoogte (ca. 5 meter!) en de lichtinval. Er is een keukenblok met dubbele spoelbak en een vrijstaand 5-pits gasfornuis. Er is een oude buffetkast waar voldoende servies etc. aanwezig is en een grote boerentafel met houten bank en veel stoelen. Er is ook een kinderstoel aanwezig.

Terras Het terras is ca. 50 m² en is ongeveer voor de helft overdekt vanwege het doorlopende dak waardoor een zonnescherm overbodig is. Ook hier is uiteraard een grote tafel aanwezig. Op het niet overdekte gedeelte schijnt bijna de hele dag de zon en heeft u een magnifiek uitzicht over de vallei!

In de woonkamer staan twee luie stoelen bij de open haard, een bank en een ronde tafel. Tevens is hier een vide bereikbaar waar een éénpersoonsbed staat. Vanuit de woonkamer is het slaapgedeelte bereikbaar. Hier treft u allereerst een apart toilet aan alsmede de badkamer.

Magnifiek uitzicht De blikvanger in de ruime badkamer is het lichtblauwe gietijzeren bad-op-pootjes. Tevens is er een aparte douche, een wastafel en een extra toilet. Op de vloer liggen blauw/witte Portugese tegels. Hiernaast bevindt zich een royale en hoge slaapkamer met een groot tweepersoonsbed (1.80) en ingebouwde kasten. Vanuit deze kamer is de open slaapzolder (vide) te bereiken waar twee éénpersoonsbedden staan.
Vorige Volgende